Taigi, kaip ir žadėjau praeitame įraše norėčiau Jums pristatyti savo gitarą – Hohner HW220. Iš karto norėčiau atsiprašyti už ne kokią nuotraukų kokybę, galimybės neleido padaryti geresnių.

Ir nuo ko gi galėčiau pradėti pasakojimą apie savo gitarą? Turbūt pradėsiu nuo istorijos kaip ją nusipirkau. Praeitame įraše jau truputį užsiminiau nuo ko prasidėjo mano pirmoji pažintis su gitara. Taigi supratęs, kad jau tikrai noriu gitaros, pradėjau internete ieškoti informacijos apie tai kokią gitarą galėčiau nusipirkti už turimus pinigus, o jų turėjau nedaug. Pašnekėjęs su vienu pažįstamu gitaras už mane žymiai geriau išmanančiu asmeniu ir išgirdęs jo rekomendacijas supratau, kad Hohner’is labiausiai mano poreikius atitinkantis variantas.

Nuėjau į Tamstos parduotuvę Vilniuje ir pamatęs jų siūlomą pasirinkimą nusprendžiau dar neskubėti pirkti gitaros, verčiau jau pasikalbėti su konsultantu. Konsultantas parodė man keletą variantų ir tarp tų variantų buvo šis Hohner’is. Tiek rekomendacijose, tiek gyvai klausantis šis instrumentas man buvo pats priimtiniausias. Taigi įsigijau būtent jį.

Ką aš galėčiau pasakyti apie pačią gitarą. Nesu labai didelis muzikos ekspertas ir subtilių skirtumų tarp gitarų tikrai neužčiuopčiau, bet turiu pasakyti, kad pagal savo kainą šis instrumentas tikrai neblogas. Mano kaip pradedančiojo lūkesčius jis pilnai patenkina. Nors praėjo dar tik keletas mėnesių, bet priekaištų dar neturiu ir nejaučiu poreikio šitą gitarą keisti į ką nors kita. Galbūt kada nors vėliau.

Iš esmės jeigu klaustumėte kam rekomenduočiau šį instrumentą, tai būtent pradedantiesiems kurie dar nėra šimtu procentų tikri dėl savo mokymosi. Kodėl būtent jiems? Nes ši gitara yra pakankamai nebrangi ir kokybiška. Na, o jeigu jau ją nusipirkote tikrai nepasigailėsite ir bent jau keletui pirmųjų metų jos tikrai turėtų pakakti.